Hotell

hotell bohuslän

Bo på ett mysigt, romantiskt hotell med utsikt över klippor och Bohusläns hav?

Mysiga, romantiska hotell eller bara ett bra boende? Mysigheten beror ju i stor grad på även vem du delar hotellrummet med, eller hur? Bohuslän finns det massor med mysiga, romantiska hotell och här nedan får du en presentation av alla dessa och några till. Alla hotell i Bohuslän finns inte med på denna sajt vilket heller inte är meningen då vi vill berätta om de riktigt bra hotellen och hotell som vi själva dessutom har provat och därför kan gå i god för att intrycken stämmer överens med beskrivningen. Vad är viktigt? Vi tycker att följande egenskaper skall vara med i en bedömning;

Bemötande

Att man får ett leende och ett vänligt bemötande när man anländer till hotellet är mycket viktigt och kan inte överskattas. Självklart är det även en förutsättning att man snabbt får sina rumsnycklar och den information som man behöver som internet, kvällsfika, receptionens öppettider och frukost.

Hotellets renlighet

Finns det något som är så tråkigt som att komma in i sitt hotellrum och märka att man inte har städat ordentligt? Gärna någon trevlig och personlig välkomstkreation på sängen och gärna tillsammans med några mörka chokladbitar.

Sängarna

En god sömn är en av förutsättningarna för att man skall kunna fungera bra följande dag oavsett om man är i tjänsten eller tillsammans med sin partner. Sköna sängar, sängkläder, täcken och kuddar ger en stor påverkan på totalintrycket av hotellet.

Frukost

Samma sak som med sömnen så behöver man en stabil och bra frukost för att kunna orka med dagens äventyr och här brukar det vara stora skillnader mellan de olika hotellen. Man skall kunna ha lite olika alternativ att välja på beroende på vem man är och det bör finnas så att alla smakriktningar blir uppfyllda. Sill, Ägg & Bacon, Juice mm kan vara sådana saker men det är också viktigt att det finns alternativ för de som är allergiker eller går på någon diet som t.ex. LCHF.

Lunch

Många hotell har dessutom ett väldigt bra luncherbjudande. Här kan du kolla in alla lunchställen i Stenungsund och se deras menyer och priser…

I behov av kontorsplats?

Semestrar ni i Bohuslän under en längre period och behöver någonstans att arbeta? Då kan vi rekommendera att hyra kontor i Stenungsund på Västkustens fräschaste kontorshotell. Hyr kontor får en dag, några veckor eller kanske för några månader.