Aktiviteter

Aktiviteter i Bohuslän

Vad gör man på sin semester när solen inte lyser eller när man har fått nog av badet och brassestolen?

Här tipsar vi om saker att göra, shoppingställen och köpcenter i Bohuslän. En sak som är trevligt och Aktiviteter i Bohuslänsom mer än 600 000 svenskar sysslar med på semestern är att spela golf. Här kan du hitta massor av välskötta och mycket fina golfbanor både på Västkusten och i Bohuslän. Gillar du att äta god mat kan du dessutom hitta massor av mysiga restauranger. Många av restaurangerna erbjuder dessutom catering, vilket gör att du kan avnjuta maten på campingplatsen.

För de allra flesta är ju Bohuslän känt för sitt sköna semesterliv och ställen som Marstrand, Smögen och Fjällbacka har de flesta hört talas om eller kanske till och med besökt någon gång. Här finns det möjlighet att hyra båtar, kajaker och utrustning för vind- eller kitesurfing.

Vill man hellre ha lite stillsammare aktiviteter kanske en guidad tur på Carlstens eller Bohus Fästning passar bättre. Tycker man att det skulle vara trevligt med havsfiske finns det en hel del båtar som tar Er ut på havet till säkra fiskevatten.