Camping i Bohuslän

Camping & Stugor att hyra, i Bohuslän & på Västkusten

Att hitta någonstans att bo är inte alltid helt enkelt, speciellt om man inte känner till Bohuslän. Bohuslän bjuder på många och hotell bohuslänpittoreska samhällen och sommarstäder. Vad är det som just du prioriterar? Är det Bohusläns nattliv med restauranger, dansställen och krogar? Eller vill du bara kunna vara med familjen och ha lugn och ro? Är man sugen på stort utbud av krogar och barer kan vi rekommendera att prova Marstrand, Smögen, Lysekil eller kanske Grebbestad.

Här finns många olika boendealternativ men det är smart att vara ute i god tid med bokningen. Tyvärr är man inte helt ensam om denna tanke. På Marstrand kan man bo på Villa Maritime, på ”Såsen” eller varför inte Grand Hotell. Bokar man in några veckors partyliv i Marstrand eller Smögen gäller det att kreditkortet är väl påfyllt…

Hyra stugor i Bohuslän

Kan man tänka sig att avstå partandet  kan man hitta massor av privata uthyrare och de flesta har en annons på köp- och säljsajten Blocket. Många campingplatser har fina stugor att hyra ut som t.ex. Unda Camping, utanför Uddevalla, i Bohuslän.

Unda Camping har inte mindre än 13 fina stugor för uthyrning, både 4-bädds och 6-bädds. Nära reception och servicehus. Unda ligger bra till om du vill besöka alla fina golfbanor i närområdet.